Home / Ons Werk / Project

 Anytime Fitness

Een uniek concept dat in de markt staat is Anytime Fitness Benelux. Wij mogen hier zorg dragen voor de vloeren. De mogelijkheid van 24/7 sporten zorgt ervoor dat er altijd hoge eisen worden gesteld aan de vloeren zelf maar ook van de installatie. Door de zware apparatuur op de vloer en intensief gebruik van de leden moet er natuurlijk een vloer liggen die dit aankan. Zo leggen wij de vloeren van Tarkett in pvc stroken en banen materiaal. Altijd kijkend naar de markt is er nu een nieuw uniek concept bestaan voor zowel het bekleden van de vloeren maar ook van de wanden.

Wij zijn Trots dat wij al meer dan 60 clubs hebben mogen maken. Door ons meedenken, het snelle handelen, het bieden van garanties & het behalen van onze deadlines kunnen wij tot vandaag de dag clubs maken door het hele land.

Clubs die gereed zijn

Assendelft, Bavel, Beek, Berkel en Rodenrijs, Brunssum, Bunde, Capelle aan den IJsel, Delfgauw, Delft, Deventer, Dieren, Echt, Groesbeek, Harlingen, Heerhugowaard, Heerlen, Heijthuysen, Herkenbosch, Herten, Hogerheide, Hoogeveen, Houten, Kalmthout, Kerkrade, Kessel (NIEUW DESIGN), Landgraaf, Lommel, Maarheze, Maaseik, Made, Neerpelt, Nijverdal, Nootdorp, Panheel, Purmerend, Retie, Roermond, Sint Gillis waas (BE), Sittard, Stein Stekene (BE), Vaals, Vaassen, Venlo, Venray, Zwevegem (BE) & Zwijndrecht, Voerendaal, Millingen, Leopoldsburg, Hilvarenbeek, Hellevloetsluis, Haaren, Epe, Amsteldijk,  Barendrecht, Heerlen-Zuid, Amsterdam-Zuidas, Groenlo, Maarssen, Elburg, Swalmen en Ter Aar