Home / Onze diensten / Ondervloeren

Ondervloeren

Wanneer er gesproken wordt over een ondervloer is het van belang om te kijken naar de wensen van de gebruiker, de situatie op locatie en naar de mogelijkheden die we bij RG Interieur kunnen toepassen. Door de specialistische vakkennis kan RG Interieur samen met de klant en de verschillende leveranciers toewerken naar een perfect eindproduct. Mochten er in de huidige ondervloer oneffenheden zitten dan kunnen deze mogelijk worden hersteld door de vakmensen van RG Interieur.

Een geëgaliseerde ondervloer is de meest voorkomende ondervloer als je kijkt naar harde vloerbedekkingen zoals marmoleum, pvc, vinyl. Deze vloeren met of zonder vloerverwarming hebben de eigenschap de vorm aan te nemen van de ondervloer. Het is het van groot belang dat de basis goed is en er een juiste hoeveelheid egaline wordt aangebracht zodat de hechting, hardheid en gladheid optimaal zijn om het beste resultaat voor het eindproduct te kunnen realiseren.

 

MDF underlayment zwevend systeem

Het MDF Underlayment is een zwevend systeem dat talloze mogelijkheden biedt voor projecten en woningen en is geschikt van licht tot zwaar gebruik. Deze serie heeft een scala aan mogelijkheden die je kunt toepassen op iedere ondervloer. Dit is ook geschikt voor beton, hout en slechte ondervloeren en heeft ook een geluiddempende functie is dit de perfecte oplossing.

https://www.youtube.com/watch?v=0_6xUIYmBHw