Home / Over ons / Vakmensen


Vakmensen

 

Robin Groothuizen Directeur / Eigenaar

“Van jongs af aan houd ik mij al bezig met vloeren. De vakkennis over het leveren en leggen van vloeren in alle soorten en maten is overgedragen van vader op zoon. In 2005 ben ik na een studie Marketing officieel in dienst getreden bij mijn vaders bedrijf. Sinds dat moment specialiseer ik mij vooral op alles op het gebied van vloeren. Met een geweldig team binnen onze organisatie kunnen wij elk project of aanbesteding succesvol opleveren. Iedere dag ga ik weer vol enthousiasme en plezier aan het werk!”

Peter Korbijn Directeur / Eigenaar

“Als schoonzoon van Hans Groothuizen en zwager van Robin Groothuizen ben ik betrokken geraakt bij het vakmanschap stofferen en doe dit dan ook al jaren met veel liefde voor het vak. Inmiddels ben ik mede-eigenaar van RG Interieur en houd ik mij vooral bezig met inspireren en adviseren van onze klanten en het calculeren van de door onze klanten aangevraagde uiteenlopende projecten.”

Gaby Korbijn Sales / Office

“Mijn moeder Rita Groothuizen-Stork en mijn Vader Hans Groothuizen hebben altijd een eigen bedrijf gehad in de stofferingbranche. Als kind zaten Robin en ik bij wijze van spreken altijd op een tapijtrol te spelen. Toen mijn vader in 2014 overleed vroegen Robin en Peter of ik hun wilde ondersteunen op kantoor. Sinds 2016 hebben wij bij RG Interieur een showroom waar ik met plezier klanten adviseer en graag met ze meedenk. Het creatieve proces van het uitzoeken van kleuren en materialen tot de oplevering bij de klant vind ik superleuk.””

Michelle Groothuizen Sales / Office

“De groei van RG Interieur ging zo snel dat het voor mij een logische stap was om het bedrijf van mijn man Robin Groothuizen en zwager Peter Korbijn te gaan versterken. Samen met mijn schoonzus Gaby Korbijn en mijn Schoonmoeder Rita Groothuizen-Stork werk ik met veel plezier op kantoor en daarnaast ben ik moeder van onze vier kinderen. Samen met ons hechte team ontvangen wij de klanten persoonlijk in onze showroom voor advies en verkoop.”

Rita Groothuizen-Stork Admin / HR

“Vanaf de start ben ik betrokken bij RG interieur. Mijn betrokkenheid voor dit mooie familiebedrijf dat ik samen met wijlen mijn man heb opgericht is enorm. Ik ben trots dat ons bedrijf is overgenomen in 2011 door onze zoon Robin en onze schoonzoon Peter. Ik werk samen met mijn dochter Gaby en mijn schoondochter Michelle hier op kantoor. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en personeelszaken. Naast deze werkzaamheden werk ik 32 uur als manager in de kinderopvang.”

Frank Kroon / Allround stoffeerder

“Ik ben op mijn 16e jaar begonnen bij de landmacht. Na een jaar wilde ik een nieuwe uitdaging aangaan. Robin was op dat moment bij mijn ouders aan het werk en vroeg mij een keer mee te gaan. Het vak heeft mij enthousiast gemaakt en ik kon al snel zelfstandig aan de slag. Elke dag ga ik met enorm veel plezier ga naar mijn werk.”

Tom van der Kaden / Allround stoffeerder

“Inmiddels werk ik al sinds 2013 voor RG interieur. Het is een hecht team met fijne collega’s. Ik ben hier aan de slag gegaan als leerling stoffeerder en ben gegroeid tot allround vloerenlegger. Ik heb mijn eigen RG Interieur bedrijfsbus en ik kan zelf mijn eigen klussen maken. Dit werk is elke dag weer anders en het is leuk om te zien dat de klant blij is wanneer je een project succesvol afrond.”

Naresh Angnoe / Stoffeerder

“Ik heb het vak stofferen leren kennen en ik wilde er graag alles over weten. In die zoektocht kwam ik bij RG interieur in Zoetermeer. Hier leer ik elke dag weer over het vak stofferen en loop ik met een team van ervaren, talentvolle en gezellige collega’s. Het is een erg leuk vak om uit te oefenen en ik doe het met erg veel plezier.”

Kevin Pronk /  Stoffeerder

“Via mijn zwagers Peter en Robin ben ik in contact gekomen met dit vakgebied. Het creatieve proces om vloeren op te bouwen spreekt mij enorm aan en in praktijk is het ook super om te doen. Dit is ook de reden dat ik mijn baan als liftmonteur heb opgegeven en eind 2019 vol enthousiasme aan de slag ben gegaan bij RG interieur.”