Home / Ons Werk / Project
Traprenovatiejuli 2nd, 2020

         

https://www.rginterieur.nl/project/traprenovatie/ In Huisjanuari 24th, 2019

In Huis

“Maatwerk door de vakspecialisten van RG Interieur”
RG Interieur is gespecialiseerd in maatwerk vloeren, traprenovaties, raamdecoratie en zonwering voor huizen, appartementen, vakantiewoningen en garages. In de prachtige showroom van RG Interieur vind je een uitgebreide collectie van raamdecoratie en revolutionaire PVC vloeren zoals Click PVC, Visgraat PVC en Loose Lay PVC, Coretec laminaatvloeren, marmoleum, vinyl en tapijtsoorten.

Voor een offerte op maat kun je een afspraak inplannen op locatie waarbij alle wensen in kaart worden gebracht. De vakspecialisten van RG Interieur zijn flexibel inzetbaar en alle bedrijfsbussen zijn uitgerust met professioneel gereedschap om elk project op locatie succesvol uit te voeren.

 

 

https://www.rginterieur.nl/project/test/ Haagse Hoge Schoolnovember 19th, 2018

Haagse Hoge school

“Strakke planning met een succesvol eindresultaat”
Met enthousiasme en plezier heeft RG Interieur door een aanbesteding inmiddels een duurzame samenwerking met de Haagse Hoge School en andere scholen in de regio Zuid-Holland en daarbuiten. De kracht is de vakkennis, de flexibiliteit en de kwaliteit die geleverd wordt. Naast het realiseren van marmoleum, tapijt, parket- en gietvloeren behoren het verwijderen van vloeren en het egaliseren van de ondervloeren ook tot de werkzaamheden. Samen met andere betrokken partijen zorgt RG Interieur voor een strakke planning buiten schooltijden met een succesvol eindresultaat.

https://www.rginterieur.nl/project/haagse-hoge-school/ Anytime Fitnessnovember 19th, 2018

 Anytime Fitness Benelux

“Kwaliteit, vakmanschap en installatie”
Anytime Fitness is de grootste fitnessketen ter wereld en RG Interieur heeft met trots al voor meer dan 70 sportclubs in de Benelux de vloeren mogen leggen. Door het intensieve gebruik worden er altijd hele hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de vloeren en het vakmanschap van de installatie. Er is een concept ontwikkeld voor het bekleden van de vloeren met Tarkett PVC in stroken en banen. Door de professionaliteit en de betrokkenheid van RG Interieur zullen er nog meer fitnessclubs van Anytime Fitness in de Benelux volgen.

Clubs die gereed zijn

Assendelft, Bavel, Beek, Berkel en Rodenrijs, Brunssum, Bunde, Capelle aan den IJsel, Delfgauw, Delft, Deventer, Dieren, Echt, Groesbeek, Harlingen, Heerhugowaard, Heerlen, Heijthuysen, Herkenbosch, Herten, Hoogerheide, Hoogeveen, Houten, Kalmthout, Kerkrade, Kessel (NIEUW DESIGN), Landgraaf, Lommel, Maarheeze, Maaseik, Made, Neerpelt, Nijverdal, Nootdorp, Panheel, Purmerend, Retie, Roermond, Sint Gillis waas (BE), Sittard, Stein Stekene (BE), Vaals, Vaassen, Venlo, Venray, Zwevegem (BE) & Zwijndrecht, Voerendaal, Millingen, Leopoldsburg, Hilvarenbeek, Hellevoetsluis, Haaren, Epe, Amsteldijk,  Barendrecht, Heerlen-Zuid, Amsterdam-Zuidas, Groenlo, Maarssen, Elburg, Swalmen, Ter Aar, Tegelen, Utrecht Leidsche Rijn, Zutphen, Doetinchem, Varsseveld, Wateringseveld, Noordwijkerhout, Eijsden,

https://www.rginterieur.nl/project/anytime-fitness/ Hans Andersnovember 19th, 2018

Hans Anders

“Samenwerking voor de filialen in de Benelux”
Bij de opticien Hans Anders worden brillen, contactlenzen en hoortoestellen verkocht. RG Interieur heeft een bijzondere samenwerking met de firma Interieurbouw Heusden waardoor er in de hele Benelux bij Hans Anders met een uniek methode vloeren worden gelegd. De flexibiliteit en de ruime expertise van het hele team maakt het mogelijk dat er op verzoek binnen een dag tapijttegels of een PVC vloer kan worden geleverd en gelegd. Door het vakmanschap, de professionele machines en de sneldrogende producten kan een hoogwaardige PVC vloer dezelfde dag nog worden gelegd.

https://www.rginterieur.nl/project/hans-anders/